Lakberendezési tanácsadás, anyag és termékválasztás, konzultáció, az otthonában. Hétvégén és munkaidőn túl is akár, hogy a "nincs időm" ne álljon az útjába!

Kérdése van? Hívjon minket! +36205059160

Rólam

Kátai-Agatics Edit vagyok, az Edit Your Home tulajdonosa, megálmodója, alapító lakberendezője. Mindemellett üzletvezetője, logisztikusa, webdesignere, projektmenedzsere, takarító személyzete, azaz a szíve-lelke. Minden egyes megrendelést a magaménak érzek, az ügyfél elégedettsége kiemelten fontos. Annak ellenére, hogy a lakberendezés nem olyan, mint manikűr, hogy gyakran igénybe vesszük ezt a szolgáltatást, számomra nagyon fontos, hogy ne csak megszerezzem, de meg is tartsam az ügyfeleimet, akik a projekt végére többnyire barátaim is lesznek.

Akarva, akaratlanul, amikor heteken át éjjel nappal beszélünk, hogy milyen legyen álmaik otthona, szóba kerül minden egyéb téma is, összekovácsolódunk, és akár egy szerelemnél, fokozatosan ismerjük meg egymást. 

Ideális esetben (ami sajnos ritkán fordul elő) elég idő van erre a szerelemre. A legjobb az lenne, ha minden ügyfelemhez beköltözhetnék pár napra, hogy lássam, hogy élnek.

Mert ami szép és látványos egy katalógusban, nem biztos, hogy megfelelő egy több gyerekes háztartásban vagy egy más fekvésű, más méretű otthonban. De attól, hogy nem katalógus életet élünk, nem kell lemondani az esztétikus, trendi és - ami a legfontosabb számomra - egyedi, lehetőség szerint kompromisszum mentes otthonról.

Legyen szó szerényebb, vagy végtelen költségvetésről, megtalálhatjuk az irányt, ami a számodra tökéletes otthon létrehozásához szükséges. Nem a szomszédnak, nem a híres magazinoknak. Neked.

Hitvallásom, hogy törjünk ki a szürke ötven árnyalatából, merjünk álmodni. Mindebben úgy próbálok segítségedre lenni, hogy követjük az aktuális trendeket. És lehet, hogy épp nem szereted 2022 színét, a very peri-t, meg fogjuk találni azt ami egy csipet fűszert az ad egészhez.

Lehet néha nyersen közlöm, hogy a például metrócsempe és a hexagon már unalmas, de mindezt csak azért, hogy amikor elkészül az otthonod, akkor ne az jusson eszedbe, hogy a szomszédé is ilyen, hanem, hogy ez egyszeri és megismételhetetlen, és az "enyém".

Beállsz a sorba vagy vállalod önmagad? A döntés a kezedben, de akármelyiket is választod, én itt vagyok, keress bizalommal.

Az egyedi stíluson felül azt gondolom, ami még megkülönböztet a versenytársaimtól, hogy figyelembe veszem, hogy nem 8-16h-ig fogsz ráérni csaptelepeket vadászni, vagy 15 boltba elmenni egy nap, felmérni a kínálatot. Én ezt mind megteszem Veled vagy nélküled, partnereimnek köszönhetően - legyen szó melegburkolatról, lakástextilről - prezentálom neked az elképzelt stílust. Így egyben láthatod milyen színű lesz a fal, milyen anyagból lesz a konyhában a pult, a front, csaptelep.

Azt gondolom, a fentiek sokkal fontosabbak, mint az, hogy hova jártam, van két gyerekem, szerető férjem és az, hogy már gyerekkoromban is örömmel rendeztem át a szobámat :)

Az EYH kínálatában is ebben a szemléletben válogattam össze minden terméket. Ha átlagosat szeretnél, azt nem itt fogod megtalálni, de akkor valószínűleg nem is itt keresed, hanem a svéd nagytesónál. Megjegyzem, azért vannak örök klasszikok ott is. De ha nem szeretnél már a parkolóban elválni vagy agyvérzést kapni, akkor gyere be hozzám, és egy kávé mellett beszéljük meg, hogy mik az elképzelések, mert a lehetőségek tárháza végtelen és mindenre találunk megoldást.

Stílus, minőség, extravagancia. - Edit Your Home